Friday, June 25, 2010

Menyampahness

Perangai buruk tipikal orang melayu masa kini;

1)Busuk hati tak boleh tengok orang lain senang
2)Dengki mendengki sama la pantang tengok orang best sket dari die
3)Hipokrit iaitu act like baik padahal bukan baik sangat pon
4)Perasan bagos dan benarrrr iaitu pakai kopiah and tudong atas kepala dah rasa berada dilandasan yang betol (sama dengan ngan riak)
5)Nampak salah orang lain sampai carik kain sendiri tak nampak



*********Nak jadi baik, nak pindah pergi antartika (boleh tengok pingu pinguuuu~~~kuek kuek kuek , huh camni ke bunyi penguin?)

2 comments:

lizz said...

hahaha. thanks. nice entry. aku pun tengah mood menyampah tapi sebab ari Jumaat, layan. hehehe. have a nice day!

hellioz said...

lme gler gwa xtgok katon pingu
gyahahahahahaha~

menyampah?
HI5!
gyahhahhhah~

 
Blogger design by suckmylolly.com