Wednesday, June 9, 2010

Blog wth

Aku tukar domain so take note kepada reader2 aku (hahah ade ke? prasan amat ko ni). Blog sebelom ni telah dijahanamkan oleh aku so telah memaksa aku pindah blog itu ke blog baru. Blog ni pon sama bongok je tak abes lagi edit sebab masa tengah tengah edit terasa kemalasan yang amat sangat (Ade orang tu kata nak tolong aku edit tapi tak tolong pon). Mengapakah..Menyampah pulak aku ngan blogspot ni. Aku nak tukar template je tiba tiba sume dah jadi jahanam. Tak boleh nak reves jadi yang asal (sape soh tak backup. padan muko). gtfshgasdhswfjeiouvioerjbvkl nye, huh!! Habis lari reader aku. Tengok aku prasan lagi. Semoga aku akan menjadi top blogger (ade hati nak jadi top. oi pegi tido pegi mimpi) n jadi kaya raya (bole kaya ke??) and dapat pakai wordpress (ape ni nak jadi top blogger semata mata nak pakai wordpress je).

P/es: Beztt pulak kue tiaw kongfu. Dapat meredakan kemarahan.
p/esss: menataplah layout umpama jambu air and nyahsss dari aku. girly geleman gitu

3 comments:

lizz said...

tukar to wordpress!!!hehehehe

alfablue7 said...

nengokle...

Darlyn said...

jgn2.....stick to blogger!!

 
Blogger design by suckmylolly.com